jueves, 14 de mayo de 2009

El regidor popular assegura que, tot i no votar a favor de la moció, tota l'oposició està d'acord amb l'esperit de la moció presentada per Fèlix Rosa

El regidor del Partit Popular d'Argentona, Jesús Hita, ha estat el convidat d'avui a la Roda Política de Ràdio Argentona. Hita ha reiterat les crítiques que ja va fer el dia del ple cap a la política econòmica de l’equip de govern. Hita ha confirmat que el seu grup no està d’acord amb les modificacions de crèdit que va proposant el govern, considera que el crèdit de refinançament que ha signat l’executiu s’ha negociat molt malament i reitera el seu desacord amb el pressupost d’aquest 2009

Jesús Hita també ha expressat avui la seva preocupació pel que considera un augment de la delincuència a la vila. Hita assegura que s’han incrementat els robatoris i creu que el consistori hauria de prendre mesures entre les quals destinar més recursos a la policia local per tal d’augmentar la plantilla.

Per altra banda, el regidor popular també s’ha referit a la moció en la que Fèlix Rosa va demanar la responsabilitat de l’alcalde. Jesús Hita creu que tot i no votar-la a favor tota l’oposició està d’acord amb l’esperit de la moció d’Agrupació Argentona.


Finalment destaquem que el regidor popular ha reiterat un cop més les crítiques cap a la manca d’informació, transparència i participació que permet l’equip de govern.

No hay comentarios:

Publicar un comentario