martes, 29 de septiembre de 2009

El PP d’Argentona denuncia el fracàs de la política de recollida d’escombreries de l’Ajuntament


  • El partit Popular inicia una campanya per denunciar la situació actual d’acumulació de brutícia als carrers envers ‘l’Argentona neta’ mitjançant contenidors.
  • L’Ajuntament ha incomplert el seu compromís de baixar l’impost d’escombreries amb la recollida porta a porta.

28.setembre.09.- El Partit Popular d’Argentona, mitjançant el seu regidor, Jesús Hita, ha denunciat “el fracàs de la política de recollida d’escombreries al municipi”. En aquest sentit el regidor Popular ha explicat que “el Partit ha iniciat una campanya destacant l’estat lamentable d’algunes zones, que anomenen “zones d’urgència”, per la necessitat imperiosa d’actuar per acabar amb la acumulació de brutícia”. A més el regidor ha destacat que “a aquesta situació de deixadesa i de manca d’actuació municipal s’afegeix l’agravant de la pujada any rera any de l’impost d’escombreries”.

Jesús ha explicat que amb aquesta campanya “el Partit Popular vol posar de manifest la manca d’eficàcia de l’Ajuntament envers la neteja del municipi i la manca de compromís municipal per exigir a la empresa responsable d’aquesta complir amb la seva responsabilitat”. El regidor considera aquesta manca d’actuació municipal una greu negligència per les seves conseqüències en l'àmbit higiènic i sanitari”. Tanmateix el regidor ha acusat a l’Ajuntament “d’incomplir amb el seu compromís envers els ciutadans quan va anunciar una baixada de l’impost amb la recollida porta a porta”.

El regidor ha explicat que en el follet que es fa arribar als veïns es veu la brutícia als carrers d’Argentona envers una altra imatge on es veu tot net, amb contenidors, amb una frase per triar quin tipus de ciutat vols.

En aquest sentit el regidor Popular ha recordat que “el programa municipal del Partit Popular proposava la recollida selectiva en contenidors. Malgrat això al municipi es va decidir fe la recollida porta a porta, amb el compromís de no pujar l’impost d’escombreries, sistema que no ha funcionat i compromís que no s’ha complert”. Per això el regidor ha anunciat que el seu partit pensa fer campanyes com aquesta amb tots el incompliments del pacte de govern que van signar al juliol del 2007, Tots per Argentona (plataforma d’esquerres independents) amb CiU.


No hay comentarios:

Publicar un comentario