miércoles, 27 de enero de 2010

El PP denuncia la inseguretat d'Argentona en una campanya


Jesús Hita, considera inacceptable que el govern destini dos agents a fer controls de velocitat enlloc de reforçar la seguretat

La seguretat ciutadana i la manca d’efectius policials a la vila són al centre de la campanya que el Partit Popular d’Argentona ha llençat al carrer. Els populars consideren inacceptable que Argentona disposi de vint-i-set agents de policia per cobrir, les vint-i-quatre hores del dia, els vint-i-set quilòmetres quadrats de terme municipal. Troben especialment preocupant que la vila disposi d’una sola patrulla nocturna per ocupar-se d’urbanitzacions, Barri del Cros i centre urbà. Per aquest motiu, amb la seva campanya, interpel·len els ciutadans preguntant-los si estan d’acord amb aquesta situació o creuen que s'hauria d'augmentar el nombre d'efectius de la policia local.

En el seu pas per la Roda Política de Ràdio Argentona, el regidor popular, Jesús Hita, ha insistit en les crítiques que ja va fer durant el ple de gener cap al conveni entre l’Ajuntament i el Servei Català de Trànsit per tal que la policia local faci controls de velocitat. El regidor popular considera que no es pot encomanar una nova tasca a un cos policial que té una evident manca d’efectius: "El partit popular està denunciant l'augment de robatoris i seguretat ciutadans. El senyor alcalde sempre ens diu que els efectius són els que hi han i que no s'hi pot fer res més. Si realment és així, com pot ser que avui ens plantegem de posar un cinemòmetre, a qualsevol lloc d'Argentona, al qual li haurem de dedicar dues persones? És inviable. Ens fa pensar que la mesura només té afany recaptatori".

El regidor popular també ha criticat la manera com es desenvolupen les sessions plenàries. Jesús Hita considera injutsa la distribució dels temps per a les intervencions dels regidors que fa l'alcalde. Assegura que Pep Masó atorga més temps a les intervencions dels regidors de govern que a les intervencions dels grups de l’oposició: "Estem d'acord amb que es mesurin els temps. Però el que no és normal és que a un regidor se li marquin els cinc minuts i a un altre, com al regidor de Serveis Socials, se'l deixi parlar durant vint-i-cinc minuts sense que sigui capaç d'explicar el que se li pregunta".

Justament sobre la regidoria de Serveis Socials, Jesús Hita ha assegurat que és una àrea mancada de lideratge, que no està gestionant bé la situació de crisi que estem vivint i que no aconsegueix que la informació arribi a tots els usuaris potencials: "Denunciem que en uns moments de crisis, tant difícil, amb la quantitat de gent que necessita ajudes, el govern sigui capaç de dir que han sobrat calers. És indignant".

8 comentarios:

 1. Sr. Jesús

  Tiene todo mi apoyo en el tema de la seguridad, a quien se le ocurre destinar mas agentes de policia a recaudar mas dinero con el radar y ninguno al tema de la seguridad en Argentona.
  No tienen bastante con subirnos los impuestos y la tasa de basuras, que encima nos van a escurrir más los bolsillos con las denuncias de velocidad.
  Espero que el pueblo de Argentona recapacite y en las proximas elecciones no voten a estos sinverguenzas.

  saludos y a continuar con las denuncias

  ResponderEliminar
 2. Si señor estoy en casa con rejas, alarmas y todo lo necesario para evitar que me roben y sigo estando acojonado pensando que cualquier noche entran en mi casa a robarme. Y mientras tanto el Sr. Maso y sus socios de Ciu hacen todos los esfuerzos por esconder la realidad. Menudos canallas!!!! Animo Arriba España!!!!

  ResponderEliminar
 3. DARLES CAÑA A ESTA PANDILLA DE SIRVENGUENZAS. ANIMO DESDE LLAVANERES ( TERRITORIO PEPERO)

  ResponderEliminar
 4. Jesus ayer te vimos por la tale en Arenys de Mar ¿ en Argentona alguien puede presentar un escrito al ayuntamiento en castellano? Pues eso darles caña a los nacionalistas que teneis en vuestro pueblo. Animo desde Sant Boi, antes conocido com San Baudilio!!!!

  ResponderEliminar
 5. Seguid dando caña porque se está olvidando el asunto y siguen los robos!!!!!

  ResponderEliminar
 6. Un Maulet ( en castellà perque ho entengeu)1 de marzo de 2010, 10:26

  ¿Porque no montais una empresa de seguridad privada? asi podreis seguir haciendo demagogia con este rollo de la inseguridad que teneis al pueblo acojonado!!!!!

  ResponderEliminar
 7. Veig que no doneu cap resposta del que us he preguntat? I així voleu fer politica. Sou uns aficionats sino no entenc que no doneu resposta al que demana un vilatà. No teniu credibilitat.... només acollonis a la gent. Molt maco.!!!

  ResponderEliminar
 8. Sr.Maulet, nosotros nos preocupamos de el aumento de robos que está teniendo Argentona.
  No como nuestro alcalde que le llevamos preguntando por las cifras de los dos últimos años en los cuatro últimos plenos, y ha sido incapaz de responder.Esa es la realidad, el negarlo todo .

  ResponderEliminar