viernes, 12 de marzo de 2010

Aquest any podem ser decisius amb 2 regidors


En 2011 podemos ser decisivos puesto que TxA i CiU no volveran a negociar. Tu voto puede ser el cambio REAL que necesita Argentona.

6 comentarios:

  1. Sera el proximo año no? Este año hay autonomicas y las municipales son en 2011.... no tanta prisa no?

    ResponderEliminar
  2. Animo que teneis mi voto... aunque solo sea porque me habeis dejado dos papeletas en mi coche y el resto de partidos se van a preocupar cuando quede un mes.... espero que seais algo más que decisivos.

    ResponderEliminar
  3. Un maulet amic jeje4 de abril de 2010, 2:11

    He vist que heu posat al vostre logo aixó del canvi REAL.... jajajajaj si no sabem el que voleu canviar!!! el que ha de fer el vostre regidor es treballar una mica més i que el podem veure pel poble que no si le veu el pel.

    ResponderEliminar
  4. Segueixo sense veure el vostre Regidor pel carrer i no tenim noticies vostres. Us donaré una idea ¿ no feu recollida de sigantures per suprimir els peatges del maresme? Com a Mataró he vist que els vostrés companys ho han fet m´ha extranya´t que vosaltres no feu el mateix. O es que teniu interessos en Abertis i La Caixa?

    ResponderEliminar
  5. Ahora ya haceis censura o que? He puesto algunos comentarios yno se han publicado que os pasa?

    ResponderEliminar
  6. Per Maulet: doncs ja que tu també estàs d'acord amb les signatures, perquè no munteu vosaltres les signatures en comptes d'embrutar l’immoble urbà? no teniu altres coses a fer que Kale borroka per Argentona? Aquesta és la fama que teniu per tot Argentona, en comptes de fer coses constructives.

    ResponderEliminar