jueves, 15 de abril de 2010

Jesús Hita (PP): 'Ens han venut fum'


El Partit Popular es mostra molt crític amb l'equip de govern per haver aprovat un acord sobre Can Doro que, finalment, no s'ha signat
El regidor del Partit Popular a l'Ajuntament d'Argentona, Jesús Hita, ha fixat la postura del seu grup en una entrevista a Ràdio Argentona. Hita no va poder assistir al ple per motius professionals. Segons ha explicat, el Partit Popular haruia donat suport al conveni laboral que es va aprovar divendres i que suposa l’assoliment de les trenta cinc hores setmanals per als treballadors de l’Ajuntament . L’argument de Jesús Hita és que, després de molt temps de negociacions, era necessari tancar un acord encara que impliqués renuncies per les dues parts negociadores.
El regidor popular també s’ha referit a la moció sobre la Taxa Justa que va presentar Agrupació Argentona. Jesús Hita explica que el seu grup no hi hauria donat suport perquè no creu que un regidor hagi d’assumir personalment el dèfici econòmic que pugui suposar l’aplicació d’una política. No obstant, ha reiterat la seva posició contrària a la Taxa Justa: 'Aquesta taxa injusta està creant ciutadans de primera i ciutadans de segona perquè no s'aplica igual a tot arreu. A més, s'està incrementant el nombre de persones que llença la brossa a poblacions veïnes'.
El regidor del PP també ha criticat durament l’àrea d’urbanisme, considera que el regidor que l’encapçala, Xavier Collet, hauria de ser rellevat tal i com va demanar Agrupació Argentona. Sobre la discussió de Can Doro Jesús Hita també ha assegurat que el seu grup no es creu que l’equip de govern pugui tancar la negociació amb Mas Vilanova abans d’acabar el mandat: 'Una vegada més el senyor Collet ens ha tornat a enganyar. Ens ha venut fum (...) Ara ens trobem que l'acord amb Mas Vilanova no està signat'.
Ja per tancar l’entrevista, Jesús Hita ha volgut reiterar la denúncia de manca de seguretat ciutadana que ja s’ha convertit en habitual en el Partit Popular d’Argentona:

2 comentarios:

  1. Y que te pensabas? Com has dit moltes vegades aquesta gent no son de fiar!!!

    ResponderEliminar
  2. Y tu que vendes amigo? Al menos que se te vea el pelo por los plenos!!!

    ResponderEliminar