martes, 29 de junio de 2010

EL PP D’ARGENTONA POSA EN MARXA UNA PAGINA WEB PROPIA PER LES PROPERES MUNICIPALS DEL 2011


Nota de prensa enviada a tots els medis de comunicació de Catalunya.

Es poden consultar noticies, iniciatives municipals, foto denuncies i articles d’opinió, etc...

El Partit Popular d’Argentona ha posat en marxa una nova pagina web http://ppargentona.blogspot.com/ que recull totes les informacions, iniciatives municipals, fotografies així com articles d’opinió generats pel partit a la Vila. En aquesta nova web els internautes tenen la possibilitat de penjar fotos o comentaris de les noticies publicades o bé denunciar els problemes que puguin tenir al seu barri mitjançant un correu electrònic ppargentona@gmail.com que s’ha posat a disposició de tots els ciutadans.

La nova web incorpora com a novetat el missatge de la pre campanya
“ EL CAVI REAL” que el PP d’Argentona ha decidit com a reclam de les seves propostes. En aquest sentit Jesús Hita, Regidor del PP a Argentona ha dit que “ som el canvi real perquè representem els nous temps que necessita Argentona de cara al futur. L’actual equip de govern format per Tots per Argentona i CIU ja no te cap credibilitat de cara al futur perquè no han acomplert cap de les propostes que van signar en el pacte de govern i L’Entesa i el PSC representen el passat, un passat ple de crispació i de inacció política , social i econòmica tot i els bons moments de l’economia de fa 10 anys”.

La pàgina web incorporarà abans de final d’any un primer esborrany del programa electoral del 2011, amb l’objectiu de que els vilatans puguin donar la seva opinió i participar en la seva elaboració. En aquest sentit el regidor popular està actualment, mantenint juntament amb el seu equip reunions sectorials amb empresaris, comerciants i organitzacions veïnals.

1 comentario:

  1. a veure si és més digne i diu més veritats que aquest blog...

    ResponderEliminar