viernes, 6 de agosto de 2010

La Festa Major rep la visita de polítics destacats

argentonacomunicacio.cat
L'Ajuntament i els grup municipals conviden a les institucions i als partits a gaudir de la festa
Quan s'acabi l'estiu els partits es veuran immersos en la pre-campanya electoral. De fet, la proximitat dels comicis està marcant les agendes dels partits que aprofiten l'estiu per recórrer el territori i acostar-se a la militància i a la ciutadania en general. La Consellera Montserrat Tura, convidada pel Consistori, va ser la presència més destacada d'aquest Sant Domingo. No obstant, la majoria de grups municipals van rebre ahir, i també ho faran en els propers dies, visites destacades de les cúpules de cada partit. De fet, el PSC, a banda de la visita de la Consellera , també va rebre ahir a l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, un dels noms amb més projecció de futur a les files socialistes. A més, el grup municipal celebrarà demà el tradicional vermut de Festa Major convidant a la militància local i a membres de la federació comarcal.

Per la seva banda, el Partit Popular d'Argentona va rebre ahir la visita de la seva portaveu al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat. La diputada va acompanyar la comitiva oficial i va participar a l'ofici de Festa Major.

Finalment, Convergència i Unió rebrà, aquest cap de setmana, els diputats Ramon Espadaler i Joan Morell, que faran una visita a la 60 Festa del Càntir.

Foto: Dolors Montserrat acompanyada d'alguns membres de la secció local del Partit Popular.

10 comentarios:

  1. els partits de dretes, plens d'exfranquistes, que creen guerres matant a tothom que calgui per aconseguir poder, i que se'n riuen de la seva pròpia justicia a base de pantalons i americanes d'un president creuen en la humiltat i igualtat que pretenia portar al món el cristianisme de jesucrist (home de classe baixa i nació oprimida)? Ah! cert que l'esglesia tot i proclamar la humiltat de jesús fa tot el contrari, ja m'estranyava a mi que us agradés anar a ofici...

    ResponderEliminar
  2. Los partidos de izquierda, llenos de exterralliure, que cambian la historia para conseguir el poder, y que se rien de su propia justicia a base de pantalones y americanas (¿es que los miembros de erc, no lleban pantalones ni americanas?), que impresentables.

    Aparte de levantarse, almorzar, estudiar y otras cosas mas, tambien pintan las paredes del pueblo, que estan hechas una guarreria. A por cierto, las pintadas que han aparecido que ellos se quejan, las han pintado ellos que hay fotos que lo demuestran y que pronto saldran a la luz.

    ResponderEliminar
  3. senyor anònim: seria tot un honor veure aquestes fotos ja que seria una gran obra d'art de photoshop ja que reals és totalment impossible que hi siguin.

    Per altra banda no sé perquè parla d'erc com si nosaltres tinguessim alguna relació amb ells ja que si algo ens diferencia és que ells es venen al seu estat i nosaltres no, per tan la justícia d'erc i del pp és la mateixa injustícia que ens ataca a nosaltres.

    ResponderEliminar
  4. Señores de Assemblea Maulets Argentona i Cabrera de Mar, mas cerca de erc que de otros partidos politicos seguro que si, justicia por supuesto blanda ya que si se aplicara la justicia en condiciones (siempre democraticamente, no como quieren la justicia ustedes), estariamos hablando de una libertad entre todos los ciudadanos, ya que la suya es la libertad de estas conmigo o estas contra mi, en esta autonimia para ustedes no caben los dos pensamientos, que por cierto la CONSTITUCION es la unica justicia por ahora que vale.
    Sentencia del Constitucional, ustedes no la acatan, y pretenden que acatemos el Estatuto solo con el 22% de votos, en democracia la mayoria es la que vale, aunque a ustedes les sepa mal.
    Soy Catalan, orgullo de serlo, pero la Catalunya que quieren ustedes no me gusta y menos a la fuerza, me recuerda a la epoca franquista, que al fin y al cabo entre la forma de pensar de ustedes y la de los franquistas creo que hay poca diferencia, posiblemente me equivoque en equipararlos con erc, con estos estan mas cerca.

    ResponderEliminar
  5. senyor anònim: a la catalunya que volen vostes hi cap l'independentisme? el respecten? l'assumirien si fos el que algun dia votessin la majoria de catalans?

    pd: no ens compari a nosaltres amb l'època franquista ja que seria caure totalment en un error, si vostès estan en contra d'aquesta època perquè no demanen que s'il·legalitzin els partits que demanen tornar a aquesta època (Falange Española de las JONS, España 2000, Alianza Nacional, Democracia Nacional, ...)? mentre que sí que demanen la il·legalització de varis partits independentistes? no vulgui trasgiversar la realitat, qui prové del règim franquista és el partit popular el qual s'amaga sota la mateixa constitució que ells mateixos no volien al seu moment... feu una mica de llàstima la veritat. i per cert doni la cara i deixi de parlar com anònim que això sí que és de cobart i poc demòcrata no saber amb qui parles.

    ResponderEliminar
  6. Porque eso es historia de España (aunque nos pese)y esos partidos son legales y no es a mi al que le corresponde ilegalizarlos.
    Los unicos que trasgiversan la realidad son ustedes, que con el 22% que votaron si al estatuto, pretenden que claudiquemos el 78% restante, ¿eso no es trasgiversar la realidad?.
    No se equivoque, en la Catalunya que queremos nosotros, por supuesto que caben partidos independentistas, claro que los respetamos, fijese si los respetamos, que no vamos pintando por las paredes y muros de Argentona, dianas con el nombre de los maulets, ni diciendo que se vayan del pueblo los maulets.
    Un consejo por si quiere usted cogerlo, lease bien la historia de España y lo que acontecio en los años 1931, 1934 y antes del comienzo de la guerra civil y sabra usted como empezo y quien la empezo y a lo mejor lo de ser independentista se lo piensa usted mejor y es un poco mas tolerante.No insista que si no tubiese familia ya sabria usted quien soy (Y no lo tome usted como una amenaza que no es mi estilo).

    ResponderEliminar
  7. pot estar tranquil que tenim res a fer-li a la seva familia, de fet nosaltres si que donem la cara i si algun dia ens veu encartallant pels carrers de la nostre vila ens pot venir a saludar i comentar la jugada i si no ho fa i si que passa res algun dia a la nostre familia ja que no amaguem res, ja sabrem de quin peu calça vostè. ens agradaria saber per curiositat què hauria de passar perquè vostè acatés la independència de catalunya?

    ResponderEliminar
  8. Lo de la independencia no va conmigo, ya que yo soy Español, nacido en Catalunya de lo cual estoy orgulloso de ser catalan, dicho esto, tengo amigos de todas las ideologias y le puedo garantizar que no he tenido problemas de ninguna clase e incluso hemos ido de vacaciones las familias, tenemos nuestras discrepancias pero siempre dialogando, y sin ninguna radicalidad. Y estese tranquilo tambien por su familia que ese no es mi estilo.

    ResponderEliminar
  9. Veo con devoción cristiana los comentarios del anonimo y de la Assamblea de maulets. me encanta ver discusión con cierto tono intelectual cada uno defendiendo sus posiciones. Es un buen ejemplo de convivencia de dos personas que seguramente desde la discrepancia pueden hablar, aunque no piensen lo mismo. Solo hay un cierto tufillo propagandistico que no deja de ser toda un posicionamiento de pensamiento. A ambos les anim a seguir porfiando y respetandose. Una buena manera de hacerlo es que los Maulets REPINTEN todas las zonas que tienen marcadas en el pueblo porque esta caro quién ha ensuciado paredes y mobiliario urbano. Salud a ambos y larga vida al contrastye de pareceres sin violencia. ( aunque a algunos les cueste)

    ResponderEliminar