martes, 21 de diciembre de 2010

Jesús Hita repta a l'alcalde a fer un cara a cara sobre seguretat


Font: argentonacomunicació

El regidor popular consicera 'cínic' destinar diners a la Sala enlloc d'incrementar el pressupost per seguretat
El PP tanca l'any amb la satisfacció dels resultats obtinguts pel partit en les eleccions del 28-N. El regidor argentoní, Jesús Hita, està convençut que els cinc mil vots que els populars han guanyat al Maresme marcaran una tendència que es mantindrà a les eleccions municipals. 'Els ciutadans han vist que cal un canvi per sortir de la crisi. El Partit Popular ja ha demostrat, governant a Espanya, que és capaç d'aixecar el país', explica Hita.
Si la crisi és un dels cavalls de batalla dels populars, l'altre és la seguretat. Jesús Hita considera 'cínic' que l'equip de govern aprovi destinar trenta mil euros a la programació cultural de La Sala i, en canvi, no incrementi les partides destinades a la seguretat ciutadana. Pel regidor popular aquesta decisió no se sosté i, per això, ha reptat a l'alcalde a debatre aquest tema davant dels micròfons de Ràdio Argentona: 'Avui no en dia no necessitem la despesa de la Sala o del Casal d'Avis. En canvi, si que cal que parlem de robatoris'.

Pel que fa al pressupost municipal del 2011 i la decisió de tots els grups de l'oposició d'abandonar la sessió abans de votar els comptes, el regidor popular considera que no hi havia cap altra sortida. 'No podem debatre en un ple maquinat i tancat, en el que la documentació ens ha arribat tard i quan no hem tingut dret a debatre. Fins aquí hem arribat!'

3 comentarios:

  1. Aun esperas a que el alcalde te diga algo no? Pues estate sentado. hay muchos vecinos que queremos ese cara a cara pero Pepe masó es un cobarde y no lo aceptará porque eso le desgasta de cara a las municipales...

    ResponderEliminar
  2. Cara a cara ya...y que lo de la tele de argentona jajajaja

    ResponderEliminar
  3. és divertit veure dia a dia com el senyor hita s'esforça en dir el que agrada a madrid, per poder ser regidor, i perqueè la seva roba es vengui a la resta de l'estat ja que ja sabem com funciona aquest partit, a base de boicots a tot el que prové de catalunya, ja que el pp de catalunya no existeix, sou els ninots de madrid i d'espanya. Ànims i gràcies pel vostre circ diari!

    ResponderEliminar