domingo, 8 de febrero de 2009

Presentació del PPARGENTONA pel 2011


El Partit Popular d'Argentona aspira a doblar la seva representació a l’Ajuntament d’Argentona als propers comicis municipals. Aquest és el missatge que va transmetre divendres passat el nou president provincial del partit, Antoni Bosch, durant una visita a la vila.

Unes 50 persones, entre polítics i militants del PPC, van reunir-se el passat 5 de desembre a Argentona amb el nou president del partit a la provincia de Barcelona, Antoni Bosch, que substitueix la també popular Dolors Montserrat.

La reunió, que va tenir lloc a la seu del PPC al municipi, al número 6 del carrer Doctor Farrero, va servir per posar sobre la taula els objectius que s’ha marcat el partit per guanyar vots a les eleccions municipals del 2011.

Entre aquests objectius, s’inclou l’aspiració del partit de, com a mínim, doblar la seva representació política a l’Ajuntament d’Argentona, com ha explicat a Ràdio Argentona el portaveu dels populars al municipi, Jesús Hita. “Hem de continuar com fins ara, pensant en el conjunt d’Argentona”, ha dit Hita, tot afegint que el PPC seguirà votant “a favor de tot allò que sigui beneficiós dels ciutadans i en contra del que no satisfaci l’interès general”.

Aquesta aspiració de la qual va parlar el nou president provincial del PPC és possible, segons Hita, perquè Tots per Argentona i CiU formen un govern municipal "sense programa ni projecte ni cap intenció de comptar amb les iniciatives del PPC".

“Argentona necessita un nou capità de vaixell, que dirigeixi el poble”, ha dit el portaveu dels populars, tot recordant que “el PPC és un partit de govern que quan ha tingut responsabilitats ho ha fet de manera efectiva i postiva per als ciutadans, perquè aquesta és la vocació del partit”.

Per poder doblar la seva representació a l’Ajuntament, el PPC d’Argentona té previst posar en marxa a principis del 2009 una campanya de comunicació. Amb aquesta iniciativa, els populars esperen apropar-se als ciutadans i guanyar vots a les eleccions.

La visita d’Antoni Bosch a Argentona, la primera que ha realitzat a la vila com a president provincial, va reunir el president del PPC del Maresme, Víctor Ros, el nou secretari provincial, Alberto Villagrasa, i el president dels populars a Mataró, José Manuel López, entre d’altres.

3 comentarios:

  1. Como llevais la proxima campaña? Os sigo desde hace unas semns y veo que estais proponiendo cosas nuevas. Sabeis cual es el problema que parece que todo sea anónimo porque a vuestro concejal no se le ve por la calle mucho.... suerte

    ResponderEliminar
  2. Querido anonimo al menos estos estan haciendo cosas y son una verdadera alternativa a los que ahora nos llevan a la ruina. En Argentona en catalunya y en España!!!

    ResponderEliminar
  3. Junta Local PP Argentona20 de febrero de 2011, 7:35

    Pues el viernes estuvimos en el mercado municipal....que raro! De todos modos gracias por tus comentarios desde el anonimato

    ResponderEliminar