miércoles, 15 de abril de 2009

Jesús Hita (PP): "El govern puja els impostos i devalúa els serveis"


El regidor popular ha estat a Ràdio Argentona en el seu torn d'anàlisi dels darrers ple municipals

Aquest matí ha passat per la ràdio el cap de llista del Partit Popular, Jesús Hita, en el seu torn de la Roda Política. Hita ha explicat que l’any passat el seu grup va abstenir-se en la votació del pressupost per donar un vot de confiança a un govern que s’acabava d’estrenar. Un any després, però, el regidor popular assegura que a l’equip de Tots per Argentona i Convergència i Unió se’ls hi ha acabat el crèdit. Lamenta que el pressupost d’enguany s’hagi presentat tard, que el govern abusi de la pujada d’impostos per assegurar-se els ingressos i que, en canvi, els serveis que s’ofereixen al ciutadà s’estiguin devaluant.

Jesús Hita també s’ha referit a la construcció del pàrquing a la Plaça Nova. Ha recordat que el Partit Popular també va incloure aquest equipament al seu programa electoral. No obstant, ha explicat que no estan d’acord amb el projecte que planteja el govern local perquè no creuen que siguin capaços de dur-lo endavant.

El regidor popular també ha parlat extensament dels mitjans de comunicació locals. Ha lamentat la manca de recursos que té Ràdio Argentona i ha acusat el govern de no voler donar informació als argentonins.

No hay comentarios:

Publicar un comentario