viernes, 3 de abril de 2009

El PP demana la dimisió de la Regidora BobaEn primer lugar quisiera manifestar el sentido del voto de nuestro grupo. Sera afirmativo. Pero no lo hacemos así de manera ociosa ni gratuita. Consideramos justo pedir esta dimisión porque la Sra. Boba, al igual que algunos de sus compañeros del equipo de gobierno han considerado y siguen considerando que Argentona es su finca particular. Sra. Boba. Usted no puede hacer lo que le venga en gana. Ni puede faltar al respeto a ningún ciudadano. Por educación primero y por el cargo que ostenta segundo. Usted es concejal de Argentona...... no es una "hooligan".

Ahora que se celebran 30 años de ayuntamientos democráticos y dado que usted es licenciada en historia, le pediría que mire atrás y tome ejemplo de muchos altos públicos que durante todo este tiempo han ejercido dotes de mando en los ayuntamientos sin faltar al respeto y con educación hacia quienes le han votado y hacia quienes no porque usted representa a nuestro pueblo. No se representa a usted misma.

Dit això també vull donar la nostra argumentació per la que votarem a favor de la seva dimissió. Vostè, igual que l’alcalde sembla que només tenen una fixació: Acabar amb els mitjans públic de la Vila. Només cal veure el que estan fent amb la pròpia radio.

Sap la gent de la Vila quantes persones treballen a la radio. Una.

Saben els vilatans que vostès han suprimit dels pressupostos la possibilitat de contractar una persona per la radio?,

Saben els vilatans que alcaldia té o tenia fins ara una assessora en mataria de comunicació que cobra més que 5 redactors junts a la radio?

Saben els vilatans que aquesta assessora tot i no ser periodista i haver-se presentat a la plaça 7 persones del Maresme va estar escollida per ser amiga de no se sap qui?

Amb la televisió va pasar mes o menys el mateix. Van deixar que morís i han estat incapaços de tenir una col·laboració amb les plataformes digitals del Maresme, amb l’objectiu de mantenir una eina més d’informació al servei del poble.

I que m’he diu de la pagina web de Argentona Comunicació? Em vols dir quina publicitat li han donat? Sap el poble que existeix? Només cal veure l’esforç de continguts que fa la seva responsable i la poca atenció que vostès els hi tenen. Si veies els comentaris que es fan segur que més d’una vegada hauria respòs, però com tant li dona....

Segur que no em dona cap resposta. Ja ho farà en el futur.

Miri Sra. Boba, son vostès tant manipuladors, tenen tant poc crèdit, i ens han mentit tant, que només puc demanar que ho deixi.

Si us plau...... pel bé del poble, per higiene democràtica,....... perquè no es pensi que Argentona es el seu corral particular.

No hay comentarios:

Publicar un comentario