lunes, 16 de marzo de 2009

Jesús Hita insta a l'oposició a treballar conjuntament contra la crisis


El regidor del Partit Popular lamenta que el govern municipal no hagi volgut crear una comissió per buscar solucions locals a la crisis.

La gestió econòmica de l’equip de govern municipal ha estat el blanc de les crítiques que ha fet aquest matí el cap de llista del Partit Popular. Jesús Hita ha passat pels micròfons de Ràdio Argentona en el seu torn d’anàlisis del darrer ple ordinari municipal. Hita denuncia que l’equip de govern està apujant els impostos i les taxes desmesuradament i considera que l’actual regidor d’hisenda, Ferran Armengol, no està preparat per realitzar el pressupost municipal.

Per altra banda, el regidor popular ha explicat que el seu grup no pot fer una anàlisis de la idoneïtat de retallar el pressupost de les diverses àrees perquè no compta amb prou informació ja que el govern no en facilitat. Tot i així, ha qualificat de totalment inapropiat que es retalli el pressupost destinat a la neteja tant d’edificis municipals com de la via pública.

Pel que fa a les mesures que cal dur a terme des de les administracions locals per pal·liar els efectes de la crisis econòmica, Jesús Hita lamenta que l’equip de govern perdi l’oportunitat de fer front comú amb tots els grups municipals per buscar solucions. Tot i així ha explicat que el Partit Popular treballarà per arribar a un acord amb la resta de grups de l’oposició per treballar plegats: "El Partit Popular ha presentat cent mesures contra la crisis. Segurament moltes d'aquestes serviran per Argentona. Volem trobar-nos amb la resta de grups de l'oposició per estudiar-ho plegats".

Jesús Hita també ha demanat, durant l’entrevista, que l’alcalde faci dimitir al regidor de promoció econòmica ja que considera que no està fent bé la seva feina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario