jueves, 13 de mayo de 2010

Jesús Hita (PP): 'La immigració ens està afectant a tots i més tard o més d'hora ens arribarà''


El regidor popular assegura que la moció sobre la immigració persegueix que els nouvinguts coneguin els seus drets i els seus deures
El regidor del Partit Popular, Jesús Hita, ha defensat avui a Ràdio Argentona la moció sobre la immigració que el seu grup va presentar al ple de maig i que insta als ajuntaments a denunciar a la policia els immigrants il·legals que es vulguin empadronar. La direcció comarcal del PP obliga a tots els seus regidors a presentar aquesta moció als respectius plens. Jesús Hita admet que la problemàtica que planteja no es viu a Argentona però assegura que és qüestió de temps: 'La immigració no només ens preocupa a nosaltres, preocupa als principals partits europeus (...) Demanàvem un protocol d'actuacions perquè els nouvinguts tinguin accés ràpid als serveis però que també coneguin les seves obligacions (...) La immigració ens està afectant a tots i més tard o més d'hora ens arribarà. Si el PP de Catalunya vol que presentem la moció la presentem. Si ens arriba aquest tema hem d'estar preparats i tenir normatives'.

Per altra banda, el regidor popular s'ha referit a la moció que va presentar Agrupació Argentona per tal d’organitzar un referèndum sobre la Taxa Justa. La moció només va obtenir el suport dels populars i Jesús Hita considera que la resta de partits de l'oposició no van ser prou seriosos a l'hora d'argumentar el seu vot contrari: 'El senyor Rosa tenia tota la raó del món i els senyors de l'Entesa, per una qüestió de forma, van canviar el seu vot. Poden no estar d'acord amb les expressions del senyor Rosa però haurien de mantenir les seves decisions polítiques'.

Jesús Hita considera que un dels problemes de la Taxa Justa és la manca d'informació que ha precedit la implantació del sistema. En aquest sentit, recolza la petició del Defensor del Vilatà, Joaquim Mustarós, que va reclaramar la creació d'una Oficina d’Atenció al Ciutadà per tal de millorar la comunicació entre l'administració municipal i els argentonins.

1 comentario:

  1. Si señor con dos cojones. Las cosas por su nombre... porque los politicos ya estais bastante desprestigiados y las cosas hay que decirlas como son y no como los que nos gobiernan en Argentona quieren que sean.

    ResponderEliminar