domingo, 20 de junio de 2010

Jesús Hita (PP): 'Les irregularitats de l'anterior govern no es poden denunciar després de tres anys de mandat'


El popular creu que el govern hauria d'haver respectat els compromisos adquirits amb els ex-propietaris de Can Doro
El Partit Popular considera que el govern no pot desentendre’s de la situació d’Argentona Projectes amb l’argument que l’empresa arrossega problemes des de mandats anteriors. El regidor popular, Jesús Hita, ha assegurat que el seu grup hauria encarregat una auditoria de l’empresa si hagués tingut responsabilitat de govern: ‘El primer que s’ha de fer quan s’arriba a un Ajuntament és aclarir la comptabilitat (...) Un cop feta aquesta auditoria un pot assumir responsabilitats o no. El que no es pot fer, després de tres anys de mandat, és denunciar possibles irregularitats de l’anterior equip de govern. Al Partit Popular això no li val’.

Per altra banda, Hita també ha lamentat l’estancament de Can Doro i, tot i no compartir el projecte de L’Entesa i el PSC, considera que l’actual equip de govern hauria d’haver respectat els compromisos adquirits amb els antics propietaris de Can Doro. El regidor popular també ha criticat el fet que l’alcalde d’Argentona retirés la denúncia als manifestants que, l’any 2004, van interrompre violentament un ple municipal en el que es tractava el futur del centre històric.

Finalment, Jesús Hita ha retret a l’alcalde, un cop més, la manca d’informació i transparència que aplica a l’Àrea de Seguretat Ciutadana. Segons ha dit, les dades que han fet públiques la Policia Local, després que el Partit Popular les hagués reclamades insistentment, són parcials i incorrectes: ‘Convido a als ciutadans a consultar la informació que està penjada a la web de l’ajuntament. No serveix per a res. Una memòria policial ha de tenir dades comparatives. Des que aquests senyors van entrar al govern no han donat cap mena d’informació als regidors de l’oposició’.

5 comentarios:

  1. alberto duran sabater21 de junio de 2010, 4:05

    Preguntale al alcalde cuanta gente hay nueva que se haya puesto alarma o detectores de presencia o que esten conectados a una central de la policia. Con eso esta dicho todo. Pero yo estoy tranquilo porque solo es una percepción de los ciudadanos que somos unos histéricos!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Sempre esteu amb la mateixa cantinela de la seguretat. Sou uns alarmistes!!!!

    ResponderEliminar
  3. Millet y Montull unos aprendices al lado de esta gentuza!!!!

    ResponderEliminar
  4. Si al pleno hubieran interrumpido gente contra el PP le hubiera dado igual, pero como habia amiguitos que le apoyaron para ser alcalde por eso ha quitado la denuncia. Este alcalde debe muchos favores a gente indeseable de nuestro pueblo. Una lastima

    ResponderEliminar
  5. Resposta a Maulet:

    Crec que la seva aportació no es correspon amb la realitat. Si vol pot comprovar les diferents inciatives presentades pel regidor del PP al ple demanan les dades o les mesures per corretgir la manca de seguretat. Crec que s´ha d´opinar fent una valoració global de les nostres actuaciones. Moltes gracies per la seva aportació.

    ResponderEliminar