viernes, 11 de febrero de 2011

Jesús Hita (PP): 'Aquest govern no ha fet res en habitatge social durant quatre anys'


Font: argentonacomunicacio
El regidor popular considera electoralista requalificar un terreny municipal per fer-hi habitatge protegit

El cap de llista del Partit Popular d'Argentona considera electoralista la decisió del govern de requalificar uns terrenys municipals per fer-hi habitatge protegit. Així ho ha assegurat el cap dels populars argentonins, Jesús Hita, en una entrevista a Ràdio Argentona: 'estem a favor de l'habitatge social des del primer dia. Però aquest govern, després de quatre anys, té pressa per requalificar perquè la seva motivació és electoralista. Es volen penjar la medalla igual que ho fa el màgic Andreu'. Per Hita, el govern hauria de concentrar-se en el desenvolupament de l'ARE del Cros per tal d'aconseguir habitatge protegit.

Per altra banda, Hita ha assegurat tenir proves de que l'equip de govern pretén situar els horts urbans als terrens on actualment hi ha una empresa d'ensinistrament de gossos per tal de traslladar aquesta activitat al camp de futbol del barri del Cros: 'Volen posar l'Agility al camp de futbol del Cros tot i haver-nos dit que volien renovar aquesta instal·lació per poder descongestionar el camp de la zona esportiva'. El regidor popular considera que amb aquesta acció 's'està incomplint l'acord de govern'.

Jesús Hita també ha carregat contra el regidor d'urbanisme per no actuar davant del deteriorament del pavelló. 'El regidor hauria d'anar pel pavelló i parlar amb la gent, el conserge, els esportistes - i afegeix - , hi ha regidors que no anem tant a l'ajuntament però que si que estem al carrer, al costat de les persones i escoltant el que diu el ciutadà'.

A urbanisme no s'estan donant llicències ni construint. què hi fa un ca`rrec de confiança reforçant l'àrea? Si volem algun que revori les finances ho recolzariem perquè cal algu que sigui expert en cercar finançametns, subvencions. Això qualsevol ciutadà ho entendria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario