miércoles, 22 de septiembre de 2010

El PPC s'ofereix com tercera via enfront CiU i el PSC


e-noticies.cat 21/09/10
"Som els únics que podem parar els peus als socialistes i a Artur Mas"
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha presentat el PPC com tercera via entre CiU y el PSC, i ha dit que "som els únics que podem parar els peus als socialistes i a Artur Mas". També ha afirmat que el balanç dels quatre anys del Govern presidit per José Montilla és “més crisi i més atur, menys llibertats i més allunyament de la resta d’Espanya”.

En aquest sentit, ha precisat que els quatre anys del Govern de Montilla signifiquen “gairebé 700.000 aturats a Catalunya, més de 300.000 autònoms han perdut la seva feina i el tancat milers d’empreses”.

Així mateix, Sánchez-Camacho ha afirmat que “Montilla vol ara recuperar el discurs de la bona relació amb Espanya, però ell és el president que ha fet més política nacionalista i identitaria i, no ho oblidarem, és el president que va anar a una manifestació en la que es demanava la independència de Catalunya de la resta d’Espanya”.

“Ara ja no pot enganyar a ningú”, ha afegit, i ha recordat que “és Montilla qui durant el seu mandat ha aprovat la llei del cinema o la d’educació, que no permet als pares catalans escollir la llengua vehicular amb la que volen escolaritzar els seus fills. És Montilla qui ha menyspreat una llengua, el castellà, que és un orgull per a molt catalans, per a tots els espanyols i per milions de persones arreu del món”.

També ha assenyalat que “el PPC vol una Catalunya orgullosa de les seves llibertats, del seu autogovern, de les seves dues llengües i de la seva riquesa cultura, lingüística i social”. Així mateix, ha assegurat que “l’únic partit que reforçarà els llaços amb la resta d’Espanya és el Partit Popular, perquè som els únics defensem que és molt més el que ens uneix que el que ens separa”.

“Som", ha dit, "els únics que podem parar els peus als socialistes i als nacionalistes d’Artur Mas, a aquells que ara aposten per referèndums independentistes i concerts econòmics. El canvi a Catalunya", ha afegit, "és necessari, és possible i el protagonitzarà el Partit Popular de Cataluña y de España”.

Sánchez-Camacho ha conclòs que “som un partit seriós que no creu que Catalunya estigui per aventures sobiranistes, ni per més invents com un nou tripartit. Volem una Catalunya forta dins una Espanya de tots, una Catalunya que torni a ser líder econòmica, social i cultural”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario