jueves, 23 de septiembre de 2010

Junta mensual al Saló de Pedra d´Argentona


La setmana passada més de 30 càrrecs electes i responsables politics del Partit Popular al maresme van celebrar la junta mensual al Saló de Pedra d’Argentona. En el decurs de la reunió que es celebra de manera itinerant a diferents indrets comarcals es va analitzar l’actual situació política i es van donar les primeres indicacions organitzatives de cara a les properes eleccions autonòmiques que es celebraran el 28 de novembre proper. Cal d’escatar que les enquestes que te el PP diuen que la nostra forçà pot ser decisiva en la formació del proper govern de Catalunya, cosa que fa que aquesta campanya sigui d’especial importància per a tots els militants i simpatitzants populars.

La reunió també va servir perquè Jesús Hita i la seva Junta Local presentés un balanç dels darrers tres anys de treball al front del PP d’Argentona. En aquest sentit Hita va avançar que seguim treballant en la confecció del programa electoral per les municipals de maig del 2011 en el que la seguretat, la rebaixa de la pressió fiscal als vilatans , la supressió del el sistema de recollida d’escombreries i la millor gestió dels recursos municipals seran els trets fonamentals de treball.

2 comentarios:

  1. Se ve que teneis interés en trabajar por el pueblo. Os felicito porque las otras formaciones politicas ni respiran ni se las espera y cuando lleguen las elecciones nos van a marear con propuestas y promesas que luego no podrán cumplir

    ResponderEliminar
  2. Así se trabaja y luego vendrán otros para apuntarse los tantos. Endavant amics!!!

    ResponderEliminar