jueves, 23 de septiembre de 2010

La seguretat ciutadana és una prioritat


argentonacomunicacio.cat 23/09/10

El regidor popular assegura que el seu grup augmentarà els efectius policials en cas de governar
La seguretat ciutadana és una de les principals preocupacions del Partit Popular d'Argentona. En una entrevista a l'emissora municipal, el regidor Jesús Hita, ha explicat que, en cas de tenir responsabilitats de govern, el seu grup augmentarà els efectius policials per tal que el cos tingui més presència al carrer i el ciutadà se senti més segur. 'Enmig d'una crisi econòmica, la clau està en prioritzar- explica Hita -. Per nosaltres la seguretat ciutadana és una prioritat'. Precisament la seguretat ha estat una de les preocupacions del Partit Popular d’Argentona aquest estiu després que aparegués una pintada en la que es dèia ‘Hita Fora’ acompanyada d’una diana. Aquest fet ha desembocat en una agra polèmica amb el grup de Maulets a qui els populars acusen de ser els autors de la majoria de pintades que hi ha al municipi: ‘Tot el poble és ple de pintades signades pressumptament per maulets. Si són seves o no ho determinarà la policia. Però són ells mateixos els que les pengen després a la seva pàgina web’. Pel que fa al ple ordinari de setembre, Jesús Hita considera que el govern ha incomplert la seva promesa de baixar la taxa de la brossa amb la implantació de la Taxa Justa. El popular també ha acusat l’executiu de fer ‘moviments molt extranys’ amb els recursos econòmics municipals: ‘Enmig de la delicada situació que vivim, aquest govern fa moviments sense informar als regidors de l’oposició, ho presenten als plens a darrera hora i amb caràcter d’urgència… No són maneres d’actuar’.

2 comentarios:

  1. Corre pel poble el "bulo" de que van intentar segrestar a un nen a la Plaça? Que sabeu d´aixó perque segur que l´alcalde no te ni idea....

    ResponderEliminar
  2. Safety in the street27 de septiembre de 2010, 0:18

    El Partido Popular es experto en generar alarmas innecesarias. Basta de mentir!!!! Inseguridad? Por favor en Argentona no pasa nada más ni nada menos que en el resto de pueblos.

    ResponderEliminar