lunes, 3 de enero de 2011

Artícle Polític - Cap de Creus 107


El darrer premi de les lletres catalanes Josep Maria Castellet ha dit que estem vivint en els temps actuals un “ mal sont realista”. I aquesta definició expressa perfectament el que està passant a la nostra Vila amb el govern de Tots per Argentona i Convergència i Unió. Definitivament han perdut el nord, les prioritats i la iniciativa política. El darrer exemple el tenim en un fet d’extrema gravetat: L’oposició en bloc va abandonar el darrer ple de pressupostos pel desacord en el plantejament dels comptes municipals que hipotecant el futur i lligant de peus i mans al proper govern municipal que surti de les eleccions municipals del mes de maig.

Con este gobierno el radicalismo partidista ha degradado todos los ámbitos. No hay dialogo con la oposición, no hay dialogo con los vecinos; No saben reconocer los errores y hacen lo contrario de lo que predican. No son gente de fiar porque hace casi cuatro años muchos ciudadanos confiaron en la fachada de una opción que prometía dialogo y otro estilo de hacer política. El tiempo ha dado la razón a los que entendimos que el gobierno era un lobby de intereses con el único objetivo de ocupar la poltrona.

Es moment d’Esperanza. De mirar endavant. De superar una etapa nefasta que ha fet que Argentona tingui menys pes econòmic a la comarca, que Argentona estigui més bruta i deixada que mai. El Partit Popular representa el canvi real. Una manera diferent de fer i de pensar. Nosaltres que hem governat en altres llocs de Catalunya i d’Espanya sabem com fer les coses. Som un partit que pensa en la Vila, en els seus problemes reals. Nosaltres augmentarem la seguretat, suprimirem la taxa injusta, instal·larem contenidors soterrats, serem escrupolosos amb la despesa, millorarem la gestió, serem transparents.

En el Partit Popular volem viure de reptes. I volem que Argentona el proper any 2011 tingui com a repte ser un poble millor. Bon Nadal a tothom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario