sábado, 22 de enero de 2011

Jesús Hita: 'Les prioritats del PP seran canviar la gestió de residus i millorar la seguretat'


Font: argentonacomunicació


El regidor popular considera que la Sala no ha de ser una prioritat perquè no es pot assumir econòmicament
El regidor del Partit Popular, Jesús Hita, apunta la gestió dels residus i la millora de la seguretat com les principals línies programàtiques del seu grup de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Hita ho ha explicat en l'entrevista de la Roda Política de gener a Ràdio Argentona: 'Nosaltres apostem per instal·lar contenidors soterrats allà on sigui possible i, pel que fa a la seguretat, en un municipi de vint-i-set quilòmetres quadrat, creiem evident que cal reforçar el cos de la policia local'.

Jesús Hita considera que el mandat està esgotat i que l'actual equip de govern no podrà fer res en els tres plens municipals que queden: 'El ple de gener, un cop més, va ser un ple curt sense contingut polític'. Hita a criticat el fet que el debat girés, un cop més, al voltant de les mocions i interpel·lacions presentades pels grups de l'oposició. La llei de barris i la consulta per la implantació de contenidors al Cros va generar un dur enfrontament entre govern i oposició. Jesús Hita ha denunciat un intent d'enfrontar els veïns per part de la regidora de participació, Assumpta Boba (Tots per Argentona), i també ha sentenciat que el seu grup no reconeix el resultat de la consulta popular celebrada al barri del Cros per decidir la ubicació dels contenidors: 'en el ple va quedar demostrat que s'havia fet la consulta sense atendre cap normativa'.

Finalment, i pel que fa a la Sala, els populars consideren que el govern que sorgeixi de les eleccions del maig hauria d'encarregar una auditoria que estableixi el cost que té acabar l'equipament i posar-lo en marxa. 'Tots volem la Sala, però en aquest moment hi ha altres prioritats', ha conclòs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario