domingo, 12 de septiembre de 2010

VERGONYA INSTITUCIONAL


Ho tinc que dir clarament. Vaig sentir vergonya institucional . Ahir vaig assistir com a regidor de l’ajuntament d’Argentona als actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya que es van celebrar davant el monument a Rafael de Casanovas de la nostra Vila. Crec que des de el punt de vista institucional tots els regidors tenim l’obligació de complimentar determinades coses. I una es assistir a aquesta commemoració. Ho vaig fer des de la normalitat democràtica, des de la normalitat institucional. Dissortadament no tothom pensa el mateix ni actua de la mateixa manera. Ho dic per la vergonya que vaig sentir en escoltar el discurs de l’alcalde de la Vila. Josep Masó, suposadament l´ alcalde de tots els vilatans. Fins i tot a les darreres eleccions municipals es va presentar sota les sigles d’un partit que utilitzava aquesta accepció.

Però el seu discurs no va ser un discurs integrador, amb amplitud de mires. Va ser un discurs independentista, secessionista, i separador ; va ser el discurs més propi d’un líder polític pròxim a Joan Laporta, que el d’un alcalde que representa a tots els vilatans, l’hagin o no l’hagin votat. En moments en que la gent te problemes per trobar treball, per pagar les seves hipoteques, per tirar endavant la seva empresa, el que la gent necessita son solucions als seus problemes. Necessiten una llum que els permeti superar aquesta desafecció que existeix entre la política i els votants. Amb discursos com el d’ahir Josep Masó deixa de ser alcalde de tots per convertir-se en un líder messiànica que ha perdut el món de vista i que pensa que la seva causa es la de tots els ciutadans. Està equivocat.

Jesús Hita.
Regidor del PP d’Argentona.

7 comentarios:

  1. Tens tota la raó Jesús, el seu discurs va ser realment una vergonya, crec que el que vol es agafar els vots de gentussa que ja sabem quin son, però que estigui tranquil que aquests segurament no el votaran mai, quina vergonya de batlle, el que hauria de fer es treuren's de la ruïna econòmica i personal en que el poble està inmers.

    Vergonya ciutadans.

    ResponderEliminar
  2. Hace mucho tiempo que este alcalde ha perdido los papeles. Hay mucha gente a la que ha engañado y ahora se está buscando la vida porque no repetira como candidato de esa amalgama de gente que se presentó en "Tots contra argentona"

    ResponderEliminar
  3. Jesús, desgraciadamente,separatistas, independentistas, los hay y en muchas partes y la verdad no entiendo su actitud de querer estar solos. Yo creo que habría que vallar unos cuantos km cuadrados de una altura de 20 metros y meterlos todos allí y de vez en cuando llevarles comida, bebida, enseres y demás a unos precios prohibitivos para que se pudran. Hay que ser tonto para tener en la cabeza tantas tonterías. Laportas, Carreteros, Carods, Puigcercos, Tardás y demás. ¿a quién representan éstos cuatro imbéciles? a 4 tontos que se dedican a quemar banderas de España y fotos del Rey. ¿eso no está penalizado? Soy catalán (no catalanista), pero al final me voy a marchar de aquí a vivir fuera, porque estoy un poco cansado de ésta gentuza, que son cuatro pero que les hacen mucha gracia a mucha gente, aunque por estadísticas (según encuestas) más del 60% de los catalanes, se sienten catalanes y españoles, pero en Mataró precisamente, tenemos casi el 20% de independentistas (increible), una de las ciudades con más separatistas. Tú sigue tú linea y la gente de Argentona, sabrá valorar el trabajo bien hecho y sobre todo, habla con la gente del pueblo y escúchalos a todos. De ahí sacarás muchas conclusiones que te irán muy bien para plantear muchas cosas.
    JOSE LUIS DE MATARO.

    ResponderEliminar
  4. Sr. Rovira ( votante del PP, obviamente)15 de septiembre de 2010, 7:14

    Querido Jose Luis yo creo que no se puede insultar al que piensa de diferente manera que tú. Y quwe conste que soy votante del PP y votaré a Jesús Hita en las proximas municipales y a Alicia en las autonómicas, pero precisamente discuros como el que tu haces es lo que llena de razones a esta gente para luego insultarnos. Nosotros a lo nuestro. Visca catalunya y Viva España libre de separatistas!!!!

    ResponderEliminar
  5. Sr. Rovira:
    Decirles imbéciles no creo que sea un insulto peyorativo porque se les podría decir muchísimas cosas más, que ellos sí dicen en contra nuestra y ya estamos hartos de que ellos sí puedan insultar, agredir y demás y nosotros siempre estemos callados; Evidentemente no nos tenemos que poner a su altura, pero también pienso, que es una de las pocas formas que tenemos de no dejarnos comer por el adversario.En cuanto a lo demás considero que tampoco me he pasado mucho, he sido bastante fino y comedido y por supuesto que lo llevaría a cabo. ¿no quieren estar solos?, pues que se queden solos

    ResponderEliminar
  6. quina llàstima que feu tots plegats... quina llàstima feieu els quatre gats que ereu l'altre dia al saló de pedra... de fet feu molt bé de votar el pp, és una bona via per crear independentisme, només cal llegir una mica aquest bloc tan escandalosament mentider, hipòcrita, feixista i espanyol, i ràpidament un es fa independentista.

    gràcies a tot l'equip del pp del maresme, d'argentona i sobretot al nostre estimat jesús hita, moltes gràcies!

    i seguiu l'exemple d'en José Luis, acabeu de fer-nos la feina i com diu ell marxeu a espanya que un al seu país sempre hi està més còmode!

    visca l'alicia!
    visca jesús hita!
    visca don manuel!
    i gràcies a ells: visca els països catalans lliures de feixisme, corrupció, corbates, trajes, antiabortistes i tot el vostre crupuscle espanyolista ranci!

    ResponderEliminar
  7. Albert ( militant del PP)20 de septiembre de 2010, 4:58

    Si vols la propera vegada et poden convidar al Saló de Pedra a les nostres reunions, que igual aprens una mica.... ara bé, si tant t´interesan les nostres reunions deu ser perque et sens identificat o bé perque t´excita profundament. Bé pel que siguis m´alegro que poguen contribuir a la millora espirirtual de gent com vosaltres. Com a minim no pintareu parets del poble.

    ResponderEliminar